Köpvillkor

På Datahus.se är vi övertygade om att onlineshopping ska vara en smidig och säker upplevelse. Vår absoluta prioritet är att skapa en atmosfär av förtroende för varje besökare på vår webbplats. Med denna strävan har vi implementerat den mest avancerade säkerheten som finns tillgänglig.

Vi har även genomgått en rigorös granskning av Svensk Digital Handel, som har givit oss sitt fulla godkännande på grund av vår fullständiga efterlevnad av deras regler och föreskrifter för säker onlineshopping.

Hela vår webbplats använder ‘https:’ istället för ‘http:’ (där ‘s’ står för säker), vilket innebär att du har en säker anslutning till vår server från det allra första ögonblicket du besöker vår hemsida.

Vi på Datahuset i Lerum är också fullt engagerade i att följa GDPR-reglerna. Detta gäller för all information som du delar med oss, vilket garanterar din fullständiga trygghet och säkerhet som besökare på vår webbplats.

När det kommer till betalningshantering använder vi Klarna för att säkert och effektivt hantera kreditkorts- och direktbetalningar. Klarnas tjänster inkluderar även hantering av betalningar via PayPal, och de uppfyller naturligtvis alla relevanta dataskyddslagar i Sverige.

Så oavsett om du överväger att använda kortbetalning, direktbetalning eller PayPal på vår webbplats kan du vara trygg med att du alltid är 100% skyddad och säker hos Datahus.se. Om du har några frågor angående din beställning är du välkommen att kontakta oss via telefon på 0722-975 525 eller via e-post på info@datahus.se.

Välkommen till Datahus.se, och vi önskar dig en trevlig och säker shoppingupplevelse!

Returvillkor

1. Introduktion

Välkommen till Datahuset i Lerum AB:s Gaming Center. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en enastående kundupplevelse. Vi förstår att det ibland kan uppstå behov av att returnera eller byta en produkt. Denna returpolicy är utformad för att ge dig tydlig information om våra villkor och riktlinjer för returer.

2. Returperiod

Vi erbjuder en returperiod på [30 dagar] från det datum då produkten levererades till dig. Under denna period kan du returnera produkter som inte uppfyller dina förväntningar eller som är defekta.

3. Villkor för retur

För att en produkt ska vara berättigad till retur måste den uppfylla följande villkor:

3.1. Produktens skick

 • Produkten måste vara i sitt ursprungliga skick, oanvänd och i oskadat skick.
 • Alla tillbehör, manualer och originalförpackning måste vara intakta och ingå i returen.

3.2. Returprocess

Följ dessa steg för att initiera en retur:

 • Kontakta vår kundtjänst via kontakta oss form på hemsidan för att informera om din avsikt att returnera produkten.
 • Vi kommer att guida dig genom returprocessen och förse dig med ett unikt retur-ID-nummer.

3.3. Fraktkostnader

Kunder ansvarar för fraktkostnaderna för att returnera produkter om de inte är defekta eller felaktiga. Om produkten är defekt eller felaktig kommer vi att täcka returfrakten.

4. Återbetalning och utbyte

 • När vi har mottagit och godkänt din retur kommer vi att behandla din återbetalning inom 7 arbetsdagar.
 • Återbetalningen kommer att utföras med samma betalningsmetod som användes vid köpet om inget annat avtalats.
 • Om du önskar utbyta produkten kommer vi att göra vårt bästa för att tillhandahålla en likvärdig eller bättre produkt. Eventuell prisjustering kommer att återbetalas eller debiteras vid behov.

5. Undantag

Vissa produkter och situationer kan omfattas av särskilda villkor eller undantag från denna returpolicy. Vänligen kontakta vår kundtjänst för mer information om eventuella undantag som gäller din specifika situation.

6. Kontakta oss

Om du har några frågor eller behöver ytterligare assistans angående vår returpolicy, vänligen kontakta vår kundtjänst via kontakta oss form på hemsidan.

Vi tackar för ditt förtroende för Datahuset i Lerum AB:s Gaming Center och ser fram emot att hjälpa dig med dina gamingbehov.

Denna returpolicy uppdaterades senast den 2023-09-20

0
  0
  Kundvagn
  Kundvagn är tomtFörsatta handla
  Rulla till toppen