Köpvillkor

Vi på datahus.se tycker att onlineshopping ska vara enkelt! Vår första prioritet för varje besökare på datahus.se är att de känner sig trygga inne på vår hemsida. Med detta i åtanke har vi infört den bästa säkerhet som finns tillgänglig.

Vi har också genomgått en hård granskning av Svensk Digital Handel. Vi har blivit fullt godkända utav dem eftersom att vi följer alla deras regler och förordningar beträffande säker onlineshopping.

Vi använder oss av ’https:’ på hela hemsidan istället för ’http:’ (s står för secure och betyder att du har en säker anslutning till vår server redan från första stund du besöker vår hemsida).

Vi på Datahuset i Lerum följer GDPR regler. Detsamma gäller all information som du delar med oss, så du är alltid helt trygg och säker som besökare på vår hemsida.

Vi på datahus.se använder Klarna för att behandla våra betalningar via kreditkort och direktbetalning. Deras utbud av tjänster omfattar även att behandla betalningar via PayPal. Självklart uppfyller Klarna alla relevanta lagar om uppgiftsskydd i Sverige.  

Om du funderar på att betala via kort, direktbetalning eller via PayPal på vår hemsida kan du vara säker på att du alltid är 100% trygg och skyddad hos datahus.se. Har du några frågor gällande beställningar är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon på 0722-975 525 eller via e-post på info@datahus.se

Välkommen till datahus.se och ha en trevlig shoppingupplevelse!!

 

Rulla till toppen
Scroll to Top